Opleiding Lip Blush & Eyeliner

De opleiding lip blush & eyeliner duurt 4 dagen.

Deze opleiding is ideaal om als starter alle informatie omtrent permanente make up te leren en de  techniek van permanente make up toe te passen.

Tijdens de  krijg je alle informatie die je nodig hebt. Je ontvangt ook een starterspakket waarmee je de eerste 10 klanten kunt behandelen. Op de vierde  dag ga je onder begeleiding op jouw eigen model oefenen.

De Opleiding wordt aangeboden aan een groep van maximaal 4 cursisten. Met een kleine groep kunnen wij veel aandacht besteden aan persoonlijke begeleiding. Ook na de opleiding kun je altijd terecht met vragen via de WhatsApp groep die wij aanmaken.

DAG 1 

Op dag 1 leer je alle basics over o.a. hygiëne en veiligheid volgens de richtlijnen. Ook word je op dag 1 geïntroduceerd met onze eye & lipmapping techniek. Vervolgens leer je alle basics over o.a. kleurentheorie, contra-indicaties en
huid anatomie.

DAG 2

Op dag 2 starten we met een vragenronde, dit geeft je de mogelijkheid om alle informatie van dag 1 op een correcte manier te verwerken. Later leer je de speciale ombre  & blush technieken in en gaan we aan de slag op latex. Daarna volg je een volledige eyeliner & lip blush behandeling mee van intake tot nazorg. Surplus krijg je een grondige apparaat introductie en oefenen we verder op latex.

DAG 3 & 4

Op dag 3 & 4 is het praktijk examen. Na 2 intensieve dagen van training is het nu jouw beurt om te werken op een echt model! Praktijk is zeer belangrijk daarom werk je op dag 3 & 4 op 2 modellen! Je krijgt steeds de nodige ondersteuning tijdens de uitvoering van de aangeleerde technieken.

Prijs: €2850 excl btw

Schrijf je nu in voor de opleiding!

Schrijf je snel in voor onze opleiding. Heb je nog vragen? Contacteer ons dan snel voor meer informatie. Hopelijk tot snel!